Hotelul Astoria din Hunedoara s-a ridicat din cenușă, dintr-o clădire ruinată unde cândva funcționa fosta firmă Miraceti din Hunedoara. Acum, turiștii care vin în orașul de pe Cerna, din dorința de a vizita Castelul Corvinilor, Sarmizegetusa Regia sau alte obiective turistice din zonă, au ocazia să se cazeze într-un hotel de patru stele, construit într-un stil vintage care îți oferă mai mult decât liniște și confort emoțional. Când te gândești la Hotelul Astoria Hunedoara vrem să te gândești ca la o oază de liniște aflată la cele mai înalte standarde. Nu ne-am dorit un simplu hotel, prin urmare am construit un ceva ce se vrea a fi ”ACASĂ”.

Centrul vechi al Municipiului Hunedoara, aflat în vecinătatea Hotelului Astoria, este un loc încărcat de istorie și povești vechi de prin bătrâni. Suntem convinși că turistul care ne va trece pragul se va întoarce și a doua oară pentru că vom face tot posibilul ca el să plece mulțumit.

În vecinătatea noastră se află Primăria Hunedoarei, Castelul Corvinilor, locul pe unde trecea cândva o mocăniță, un restaurant rustic, o cramă, o catedrală veche. În imediata apropiere se află Centrul de Informare Turistică al Hunedoarei unde poți afla mai multe despre obiectivele turistice pe care le poți vizita în zona noastră.

Vrem să oferim confort maxim la prețuri decente. Și pentru că am vrut să te simți în largul tău am decis să construim camere de cazare foarte mari. O cameră obișnuită, cu două paturi sau cu pat dublu, are 54 de metri pătrați. Spațiul total de cazare însumează 26 de camere, 23 de camere simple și trei apartamente cu două camere, în total 52 de locuri de cazare.

Decorul încântă printr-un mobilier de bun gust și mai mult decât confortabil. Și pentru că ne dorim să oferim un altceva care să ne ducă în zona superlativului, micul dejun este unul special și se poate servi întru-un spațiu care oferă aceea intimitate specială pe care ne-o dorim la primele ore ale dimineții.

Băile, locul în care intimitatea și confortul ne dorim să fie maxime, sunt mari și spațioase. În fiecare cameră există frigider, fier de călcat, seif, papuci de casă, televizor, wi-fi, cafetieră, lampă de birou. Iar gălăgia de afară nu-ți va tulbura liniștea deoarece pereții sunt foarte bine izolați (grosime de peste 80 de centimetri), iar geamurile termopan sunt gândite în așa fel încât să-ți ofere protecție maximă împotriva zgomotelor neplăcute de la exterior.

În viitorul apropiat, Centrul Istoric al Hunedoarei se va schimba complet. Va fi o încântare să fiți cazați la Hotelul Astoria din Hunedoara deoarece veți avea în apropiere o promenadă pe malul Cernei, terase și locuri de plimbare unde să vă petreceți serile și chiar diminețile într-un mod cât mai plăcut. Nu în ultimul rând, e bine să știți că dacă sunteți pasionați de fotografii cu răsăritul sau apusul soarelui aveți în zonă un deal, numit Dealul Sânpetru sau Dealul cu o mie de enigme, de unde puteți obține fotografii senzaționale.

Nu în ultimul rând, hotelul pune la dispoziție o parcare gratuită și foarte mare, unde clienții își pot lăsa mașinile în deplină siguranță. Mai multe lucruri despre noi le vei putea descoperi chiar tu la fața locului. Vă mulțumim pentru vizită și vă așteptăm să ne cunoaștem mai bine.